Do: Dyrektor Centrum Usług Logistycznych Andrzej Kropiwiec zarządzający lotniskiem Bemowo

Nie dla fajerwerków i huku w sąsiedztwie Puszczy Kampinoskiej

Nie udostępniajcie już nigdy terenu Lotniska Bemowo organizatorom pokazów hukowych, a zwłaszcza firmie Damy Ognia, skoro nie liczy się z losem zwierząt! Odwołajcie festiwal fajerwerków!

W dniu 7 września 2019 na Lotnisku Bemowo ma odbyć się biletowany (bilet ok. 50 zł) pokaz sztucznych ogni, a towarzyszyć mu będzie ogromna trwoga wśród wszystkich wrażliwych istot zamieszkujących Puszczę i jej okolice. Tylko my możemy stanąć w ich obronie. Zatrzymajmy tyranię ciemnoty i braku empatii! I uratujmy decydentów przed straszną karmą, jaką wywoła z pewnością cierpienie zwierząt!!!

Nasz naród to miłośnicy przyrody, wielu z nas to też właściciele zwierząt. Nie możemy ludziom takim jak z firmy Damy Ognia pozwalać na straszenie przez godzinę (!) wszystkich żywych istot w najbliższym sąsiedztwie lotniska na Bemowie. Tym bardziej, że sąsiaduje ono z terenem Puszczy Kampinoskiej.
Gdzie jest w tej sytuacji Państwo Polskie?
A może ważniejsza jest mamona i radość pospólstwa (suwerena) przed wyborami???

Sposób dostarczania

e-mailem